Kayıp olarak aranan kadının cesedi bazanın içinde bulundu

Kayıp olarak aranan kadının cesedi bazanın içinde bulundu

Çankırı'da kayıp olarak aranan Ayşe Doğan'ın cesedi evinde bazanın içinde çıktı. Olayla ilgili Doğan'ın eşi ve 2 çocuğunun da aralarında olduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Çankırı Fatih Mahallesi'nde yaşayan evli ve 3 çocuk annesi Ayşe Doğan'dan 3 gündür haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, evdeki bazanın içinde Ayşe Doğan'ın cansız bedenini buldu.

EŞİ VE 2 ÇOCUĞU GÖZALTINDA

Doğan'ın vücudunda herhangi bir ize rastlanmazken, boğulma ve zehirlenme şüphesi üzerine çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma kapsamında, Ayşe Doğan'ın eşi T.D. ve 2 çocuğu ile birlikte 4 şüpheli gözaltına aldı.

Doğan'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Çankırı Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü gasilhanesine getirildi. Doğan'ın cenazesi, ikindi namazı sonrası burada kılınan cenaze namazının ardından Sarıbaba Aile Kabristanında toprağa verildi. 4 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN