Isparta'daki orman yangını söndürüldü

Isparta'daki orman yangını söndürüldü

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde, Bağkonak köyü Aktaşlıbunar mevkiinde çıkan orman yangını ekipler tarafından kontrol altına alındı. Yangında 5 dekarlık alan zarar gördü. Soğutma çalışmaları ise devam ediyor.

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde, Bağkonak köyü Aktaşlıbunar mevkiinde çıkan orman yangını, hızlı bir şekilde yayılmaya başlamıştı.

3-003.jpg

Yangına, Isparta Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından müdahale edilerek, 3 arazöz, 24 personel ve 3 pikap sevk edildi. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu, yangın kontrol altına alındı.

2-003.jpg

Yangının nedeni henüz belirlenemezken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangın sonucunda, yaklaşık 5 dekarlık alanın zarar gördüğü öğrenildi. Orman yangınları, doğal hayatı tehdit ettiği ve büyük maddi zararlara sebep olduğu için büyük önem taşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN