Eşi ve 5 çocuğu kazada ölmüş, 6 ay sonra evlenmişti! Tutuklandı

Eşi ve 5 çocuğu kazada ölmüş, 6 ay sonra evlenmişti! Tutuklandı

Şanlıurfa'da mayıs ayında otomobilin, sulama kanalına uçması sonucu eşi ve 5 çocuğunu kaybeden Hasan Çetin, "birden fazla kişinin ölümüne sebebiyet vermek" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çetin 2 ay önce yeniden evlenmiş ve kazaya karışan aracı gelin arabası yapmıştı.

Şanlıurfa'da 6 Mayıs'ta meydana gelen olayda Hasan Çetin’in kullandığı 31 B 7008 plakalı otomobil, misafirlik için gittikleri kırsal mahalleden dönerken Göbeklitepe yolu üzerinde bulunan sulama kanalına devrildi. Otomobilden çıkan sürücü Hasan Çetin, hafif yaralı olarak kurtulurken eşi Özlem (31) ile çocukları Asmin (11), Aysun (9), Ecem (5), İbrahim (4) ve Müslüm’ün (1) ise boğularak hayatını kaybetti. Hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınan Hasan Çetin, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

8391054.jpg

AİLE "CİNAYET" DEDİ

Eşi ve 5 çocuğu ölen Hasan Çetin, bu süre içerisinde başka bir kadınla evlendi. Hayatını kaybeden Özlem Çetin’in ailesi, bir televizyon programına katılarak olayın kaza olmadığını iddia etti. İddialar üzerine harekete geçen polis ekipleri, Hasan Çetin’i gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

8391052.jpg

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Soruşturmayı derinleştiren güvenlik güçleri, yeni deliller elde ederek Hasan Çetin’i dün gece saatlerinde savcılığın talimatıyla yeniden gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıs, "birden fazla kişinin ölümüne sebebiyet vermek" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

8391051.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN