Çakarlı araçta sahte MİT kimliği! Dolandırıcılık yaptıkları tespit edildi

Çakarlı araçta sahte MİT kimliği! Dolandırıcılık yaptıkları tespit edildi

Siirt'te trafik çevirmesine takılan çakarlı araçtan sahte MİT kimliği çıktı. Sahte kimlik ve üniformalarla vatandaşı dolandıran şüpheli adliyeye sevk edildi.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Siirt'te çevrilen aracı kullanan şahıs kendini MİT görevlisi olarak tanıttı. Yapılan incelemeler sonucunda şahsın kimliğinin sahte olduğu belirlendi.

EVİNDEN ASKERİ ÜNİFORMALAR ÇIKTI

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve Asayiş Şube Müdürlükleri ekiplerince gözaltına alınan Muhammed E.O.'nun evinde sahte MİT personeli kimliği, tabanca, 150 fişek, polis ve asker üniformaları ele geçirildi.

sahte-mit-dolandirici2.jpg

VATANDAŞI DOLANDIRMAYA ÇALIŞIYORMUŞ

Sahte kimlik ve üniformalarla yurttaşları dolandırmaya çalıştığı tespit edilen şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN