Bedava t-shirt kuyruğunda ezilme tehlikesi: Duyan akın edince izdiham yaşandı

Şanlıurfa'da Ramazan ayı sebebiyle ihtiyaç sahiplerine yönelik yapılan yardımlar kapsamında t-shirt dağıtımı gerçekleştirildi. Ancak dağıtım sırasında yaşanan izdiham dikkat çekti.

Şanlıurfa'da Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahiplerine yönelik yapılan yardımlarda ortaya ilginç görüntüler çıktı. Yardımın dağıtımı sırasında görülen izdiham, sosyal medyada gündem konusu oldu.

8970200.jpg

T-SHIRT İÇİN İZDAHAM YAŞANDI

Dedeosman Mahallesi'nde, ismi açıklanmayan bir hayırsever tarafından Ramazan ayı dolayısıyla tişört dağıtımı gerçekleştirildi. Mahalle sakinlerinin de yoğun ilgi gösterdiği bu yardım etkinliği, beklenmedik bir şekilde izdihamla sonuçlandı.

8970201.jpg

VATANDAŞLAR EZİLME TEHLİKESİ YAŞADI

Yardım kısa sürede kontrolsüz bir kalabalığa dönüşürken, bazı vatandaşlar ezilme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Kamyonetten atılan içerisinde tişörtlerin bulunduğu poşetlerin alınması için birbirleriyle yarışan insanlar arasında kısa süreli tartışmalar yaşandı.

8970202.jpg

Bu sırada, cep telefonu kameralarına yansıyan görüntüler, yaşanan izdihamın boyutunu gözler önüne serdi.

8970203.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN