Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı'nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için düzenlediği törene katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104'üncü yılını Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirdiği törenle kutladı. Meydandaki anıta çelenk konuldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın da katıldığı törende CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Özkan Tice, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer yer aldı.

Tugay CHP örgütünün bayramını kutladı

31 Mart'ta yapılan seçimin CHP adına özlenen başarıyı getiren bir seçim olduğunu, gururlandıklarını ve umutlandıklarını ifade eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, CHP örgütüne teşekkür etti. Başkan Tugay, örgütün bayramını kutlayarak çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Aslanoğlu yüzyılın değişiminden söz etti

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ise “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının ilk yerel seçimlerinde milletin iradesinin tecelli bulmasıyla yüzyılın değişimini vaat eden bir geleceğe adım atılmıştır” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN