Başkan Posbıyık, Balı’dan seslendi

Başkan Posbıyık, Balı’dan seslendi

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, mahalle gezilerine Balı Mahallesi ile devam etti.

Balı Mahallesi’nin revizyondan kaynaklı sorunları başta olmak üzere Ereğli’de bugüne kadar tüm sorunların çözümü için mücadele ettiğini belirten Başkan Posbıyık, “İnsanların omuzlarında evlerine su taşıdığı günlerden bugünlere nasıl getirdiysem hiç merak etmeyin Posbıyık varsa, çözüm var. Yine ben yaparım, yine ben çözerim” dedi. Başkan Posbıyık, mecliste de güçlü desteğe ihtiyacı olduğunu belirterek; “Bana mecliste bu son dönemimde 4/3’lük çoğunluğu verirseniz Kdz. Ereğli’yi Subaşı’na kadar büyüteceğim, yeni fabrika sahaları açacağım, istihdam artacak” dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim çalışmaları kapsamında gün içerisinde esnaf gezilerine devam ederken mahalle gezilerine Balı ile devam etti.

Mahalle Muhtarı Hüseyin Yılmaz tarafından karşılanan Başkan Posbıyık, soğuk havaya rağmen kendisini dinlemeye gelen çok sayıdaki mahalle sakinlerine teşekkür etti. Balı Mahallesi’ne bugüne kadar yaptığı hizmetleri mahalle sakinleriyle paylaşan Başkan Posbıyık, çözülmesi gereken sorunları da çok iyi bildiğini ve yine kendisinin çözeceğini söyledi.

Başkan Posbıyık, “Kdz. Ereğli’yi, insanların omuzlarında evlerine su taşıdığı günlerden bugünlere nasıl getirdiysem hiç merak etmeyin Posbıyık varsa, çözüm var. Yine ben yaparım, yine ben çözerim” dedi. Başkan Posbıyık, mecliste de güçlü desteğe ihtiyacı olduğunu belirterek; “Bana mecliste bu son dönemimde 4/3’lük çoğunluğu verirseniz Kdz. Ereğli’yi Subaşı’na kadar büyüteceğim, yeni fabrika sahaları açacağım, istihdam artacak” dedi.

Posbıyık, mahallenin bir evladı olan Ziraat Mühendisi Sertaç Yılmaz ile Ata Tohumu Projesi’nde başarılı çalışmalar yaptıklarını belirterek, tarım alanında Ereğli halkını desteklemeyi sürdüreceklerini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN