Başkan Eşki’den Kavaklıdere ziyareti

Başkan Eşki’den Kavaklıdere ziyareti

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, seçim sonrası mahallelere gerçekleştirdiği teşekkür gezilerine eski köy yerleşimi olan Kavaklıdere ile devam etti. Muhtar Ömer Kaça ile birlikte sokakları gezen Başkan Eşki, sorunları yerinde tespit etti. Mahalle sakinleri ile sohbet ederek taleplerini dinledi.

Kavaklıdere Mahallesi’nde gerçekleştirdiği inceleme gezisinde taziye evi ve pazaryerinde yaşanan sorunları yerinde tespit eden Başkan Ömer Eşki, eksiklerin giderilmesi için gerekli çalışmaları başlattı. Taziye evinde düzenlenen kursu da ziyaret eden Başkan Eşki, kursa katılan kadınlarla tek tek sohbet etti.

Mahallelerde muhtarlarla bir araya gelerek vatandaşların taleplerini değerlendirdiklerini söyleyen Başkan Ömer Eşki, “Kavaklıdere Mahallesi’nde sokakları gezerek yerinde tespitler yaptık. Yolların bakım onarımı ile taziye evinde bulunan eksikleri belirledik. Pazaryerinin kullanışlı hale gelebilmesi için yapılabileceklere yerinde karar verdik. Kavaklıdere’nin eksiklerini tamamlayarak yepyeni bir hale getireceğiz” dedi.

Ziyaretin ardından Başkan Eşki’ye teşekkür eden Muhtar Kaça, “Bugün başkanımızdan müjdeler aldım. Yollarımızda, sağlık ocağına kadar her konuda mahallemiz ile ilgilenecek. Çok sevinçli ve mutluyum” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN