Baro başkanı 30 Ağustos töreninde fenalaşıp yere yığıldı

Çorum'da düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı töreninde Baro Başkanı Turan Kalıpcı, fenalaşıp yere yığıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Kalıpcı'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Çorum'da Atatürk Anıtı'nda düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı törenine Vali Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Jandarma Albay Naim Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan ile protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

jk.jpg

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve çelenk koyma töreni devam ettiği sırada, Çorum Baro Başkanı Turan Kalıpcı, protokol üyelerinin arasındayken bir anda yere yığıldı.

yt.jpg

Vali Zülkif Dağlı’nın talimatıyla gölge bir alana götürülen Kalıpcı’ya sağlık ekipleri müdahale etti. Kalıpcı, daha sonra ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Vali Dağlı ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Kalıpcı, ambulansa götürülene kadar yalnız bırakmadı. Tansiyonu düştüğü öğrenilen Turan Kalıpcı'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN