Aynı AVM'de bir hafta içinde ikinci intihar vakası: 32 yaşındaki kişi yaşamına son verdi

Aynı AVM'de bir hafta içinde ikinci intihar vakası: 32 yaşındaki kişi yaşamına son verdi

İstanbul'daki bir alışveriş merkezinde bir hafta içinde ikinci kez intihar vakası gerçekleşti. 32 yaşındaki Cansın Mayuk, yaşamını sonlandırdı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

İstanbul Şişli'de yer alan Cevahir Alışveriş Merkezi'nde intihar vakası yaşandı. Merkezin 5. katındaki bir kafeteryadan çıkan 32 yaşındaki Cansın Mayuk, çevredekilerin gözü önünde korkulukları aşarak kendini boşluğa bıraktı. Zemine çakılan genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Güvenlik görevlileri hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık görevlileri, Mayuk'un ölümünü teyit etti. Cansın Mayuk'un cansız bedeni, yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

GEÇEN HAFTA DA İNTİHAR VAKASI YAŞANMIŞTI

Polis, Mayuk'un intiharına yönelik detaylı bir soruşturma başlatırken, Cevahir Alışveriş Merkezi'nde geçtiğimiz hafta benzer bir intihar olayının daha yaşandığı kaydedildi. İki olay arasında herhangi bir bağlantı olup olmadığı araştırılıyor.

Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve gerekli tüm detayların incelendiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN