Amasya'daki katliam gibi kazada otobüs şoförüne tutuklama

Amasya'daki katliam gibi kazada otobüs şoförüne tutuklama

Amasya’nın Merzifon ilçesinde 6 gün önce yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 6 kişi ölmüş, 35 kişi de yaralanmıştı. Feci kaza sonrası gözaltına alınan otobüs şoförü tutuklandı.

Amasya'nın Merzifon’un Çayırözü köyü mevkiinde 30 Eylül’de yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 6 kişinin hayatını kaybetmiş, 35 kişi de yaralanmıştı. Kazada yaralanan otobüs şoförü Kemal Öz, Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Öz, çıkarıldığı mahkemede ‘Birden fazla kişinin yaralanmasına ve ölümüne sebebiyet vermek’ suçundan tutuklandı.

7867800.jpg

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

İzmir’den Tokat’a doğru giden Erova Turizm firmasına ait yolcu otobüsünün devrildiği feci kazada Amasya Üniversitesi öğrencileri Melisa Kor, Edanur Çelik, Semanur Tahtakılıç ve Hilal Çelebi ile Durmuş Uysal ve Urguç Karadayı hayatını kaybetmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN