Amasya'da iki araç kavşakta çarpıştı: Feci kazada Minik Yunus Emre kurtarılamadı

Amasya'da iki araç kavşakta çarpıştı: Feci kazada Minik Yunus Emre kurtarılamadı

Amasya Merzifon'da bir otomobil ila hafif ticari araç çarpıştı. Savrulan otomobilin ters döndüğü kazada 3 yaşındaki Yunus Emre hayatını kaybederken, 4'ü çocuk 8 kişi de yaralandı. Yaralıların Merzifon Devlet Hastanesi'ndeki tedavileri devam ediyor.

İlknur Yılmaz (33) yönetimindeki otomobil ile Çorum'dan Merzifon yönüne giden Gökhan Ş. yönetimindeki hafif ticari araç, Organize Sanayi Bölgesi kavşağında çarpıştı. Savrulan otomobil ters döndü.

kaza-2.jpg

8 KİŞİ YARALANDI

İhbar üzerine bölgeye, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada, sürücü İlknur Yılmaz ile araçtaki Yunus Emre (3), Dila (4), Talha (3), Ergin (41) ve Sami Yılmaz (51) ile Halime Çınar (45), Yusuf (3) ve Hamza Cufadar (3) yaralandı.

MİNİK YUNUS EMRE KURTARILAMADI

Yaralılar, ambulanslarla bölgedeki hastanelere sevk edildi. Merzifon Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yunus Emre Yılmaz (3) kurtarılamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN