Adıyaman'da prefabrik kentin yakınında yangın

Adıyaman'da prefabrik kentin yakınında yangın

Adıyaman'da, geçici prefabrik evlere yakın bölgede anız yangını çıktı. Yangınının kısa sürede büyüyerek çevreye yayılmasıyla, prefabrik kentte sıçrama ihtimali endişe yarattı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Adıyaman'ın Vartana bölgesinde, geçici prefabrik evlere yakın bir alanda çıkan yangın, korku dolu anlar yaşattı. Edinilen bilgilere göre, depremzedelerin kaldığı geçici prefabrik kent yakınlarında anız yangını meydana geldi. Yangın hızla büyüyerek çevreye yayıldı ve alevlerin prefabrik kente sıçraması ihtimali endişe yarattı.

YANGINLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yangın haberinin duyulmasıyla birlikte Adıyaman İtfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Konuyla ilgili olarak soruşturma başlatıldı ve yetkililer yangının sebeplerini araştırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN