Acil serviste yangın paniği: Hastalar tek tek tahliye edildi

Yalova'da özel bir hastanenin acil servis katında bulunan elektrik panosunda yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve çevre hastanelerden sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yarım saat süren müdahalesinin ardından Yangın söndürüldü. Hastanede tedavi gören 61 hasta ambulanslarla çevredeki hastanelere taşındı.

Yalova'da özel bir hastanenin elektrik panosunun bulunduğu acil servis katındaki odada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı saat 02.00 sıralarında yangın çıktı. İhbar üzerine hastaneye itfaiye, polis ve çevre hastanelerden sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yarım saat süren müdahalesinin ardından yangın kontrol altına alındı.

2-002.jpg

61 HASTA ÇEVREDEKİ HASTANELERE SEVK EDİLDİ

Hastanede tedavi gören 61 hasta, olay yerine gelen ambulanslarla Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve çevredeki hastanelere sevk edildiğini belirten Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, yangın nedeniyle olumsuz bir durumun yaşanmadığını ifade etti.

m3.jpg

Yangının beş metrekarelik bir odada meydana geldiğini açıklayan Tutuk, “Yangına anında müdahale edildi, duman tahliyesi yapıldı. Şu anda tehlike arz eden bir durum ve yangından etkilenen birisi yok. 61 hastanın sevki ildeki diğer hastanelere gerçekleşmişti” şeklinde konuştu.

1-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN