Taylor Swift'ten akılalmaz rekor: 1 hafta olmadan 1 milyar dinlenme!

Taylor Swift'ten akılalmaz rekor: 1 hafta olmadan 1 milyar dinlenme!

Müzik kariyerini tarihi bir başarıyla sürdüren 14 Grammy ödüllü şarkıcı Taylor Swift, yeni albümüyle de rekor üstüne rekor kırıyor. Swift'in 6 gün önce yayınladığı "The Tortured Poets Department" albümü, Spotify'da bir hafta bile olmadan 1 milyar dinlenmeye ulaşan ilk albüm oldu.

"Midnights" albümü ile "The Eras Tour" adlı konser turnesi ve filmiyle geçen yıla damga vuran ABD'li şarkıcı Taylor Swift, yeni albümü "The Tortured Poets Department" ile de tarih yazmaya devam ediyor.

2023'te Time tarafından "Yılın Kişisi" seçilen şarkıcının yeni albümü, bir hafta bile olmadan Spotify'da 1 milyar dinlenmeye ulaştı. 19 Nisan'da yayınlanan "The Tortured Poets Department", bu rekoru elde eden ilk albüm olarak tarihe geçti.

REKORA DOYMUYOR

The Tortured Poets Department", ilk gününden itibaren birçok rekora imza attı. 24 saatte 313 milyon kez dinlenen albüm, Spotify'da bir günde 300 milyon dinlenmeyi aşan ilk albüm oldu.

Albümün ilk teklisi "Fortnight" da, Spotify tarihinde bir günde en çok dinlenen şarkı oldu.

Apple Music de, albümün yayınlandığı ilk günde en çok dinlenen pop albümü rekoru kırdığını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN