Bir Cumhuriyet Şarkısı'nın kadrosu belli oldu

Bir Cumhuriyet Şarkısı'nın kadrosu belli oldu

1930’lu yıllarda geçecek olan 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminin kadrosu belli oldu. Son günlerde gündemden düşmeyen filmin kadrosuna Salih Bademci ve Birce Akalay'ın ardından Ali Atay da dahil oldu. Filmde Afra Saraçoğlu’nun da konuk olacağı konuşuluyor.

Televizyon ekranlarında dönem dizilerinin ardı ardına yayınlandığı şu günlerde sinemadan da izleyicileri heyecanlandıran bir haber geldi. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yapacağı Bir Cumhuriyet Şarkısı filmi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. 1930 yılların Türkiye'sini anlatacak olan filmin son olarak kadrosu açıklandı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Birce Akalay filmde ilk Türk kadın opera sanatçısı Nimet Vahid Hanıma hayat verecek. BKM imzalı filmin kadrosunda Salih Bademci, Ertan Saban, Çağlar Çorumlu, Melis Sezen gibi ünlü oyuncular yer alacak.

Bademci filmde "Ahmet Adnan Saygun"a, Sezen Saygun’un eşi Mediha hanıma, Saban Mustafa Kemal Atatürk’e hayat verecek.

Afra Saraçoğlu’nun da filmde konuk olacağı konuşuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN