Ahmet Güneştekin'in en kapsamlı sergisi Artistanbul'da

'Hafıza Odası’, ‘Gavur Mahallesi’, ‘Yedigören’in Alfabesi’ ve ‘Mitoslar Evreni’ gibi son sergileriyle sanat dünyasında adından söz ettiren usta sanatçı Ahmet Güneştekin, gelecek yıl Artistanbul Feshane’de “kişisel tarihinin en büyük ve en kapsamlı sergisi”nin açılacağını duyurdu.

Dünyaca ünlü sanatçı Ahmet Güneştekin, X hesabından yaptığı paylaşımla 2024 yılında sanat hayatının en kapsamlı eserlerinin sanatseverlerle buluşacağını duyurdu.

Sergi kapsamında farklı disiplinlerdeki çalışmalarının Artistanbul Feshane’nin iç ve dış mekanında gösterileceğini kaydeden Güneştekin, X hesabından yaptığı açıklamada ifadeleri kullandı:

“Bu önemli sanat haberini duyurmaktan gurur duyuyoruz.

2024 ilkbaharında küratörlüğünü Alman sanat tarihçi Christoph Tannert'in yapacağı sergim, Artistanbul Feshane veya eski adlarıyla Feshane ve Feshâne-i Âmire’de olacak.

Sergi, son dönemlerde yapmış ve yapacağım farklı disiplinlerdeki eserlerimden oluşacak.

Feshane’nin iç ve dış mekanının tamamında sergilenecek olan eserler, kişisel sanat tarihimin en büyük ve en kapsamlı sergisi olacak.

Son birkaç yıldır üzerinde çalıştığım oldukça önemli çalışmalarım da ilk defa Artistanbul Feshane'de gösterilecek.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN