Sokakta yürürken ölüm teğet geçti: Havadan patır patır düştü! Az kalsın ölüyordu, araçlar zarar gördü

Kaldırımda yürüyen kadın, neye uğradığını şaşırdı. Bir anda patır kütür sesler duyan kadın, ölümden döndüğünü daha sonra anladı. İşte o anlar...

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Beştelsiz Mahallesi'ndeki bir apartmanın birinci kattaki dairenin balkonunda bulunan 5 otomobil lastiği, üzerinde durduğu ahşabın çürümesi nedeniyle kaldırımda yürüyen kadının üzerine düştü.

istanbul-zeytinburnu-havadan-lastik-yagdi-2.jpg

BALKON AŞAĞI PATIR PATIR DÜŞTÜ

Neye uğradığını şaşıran kadın lastiklerin altında kalmaktan son anda kurtulurken, kadının bacağına çarpan lastik nedeniyle hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Lastiklerin çarptığı iki araçta ise hasar oluştu.

Olayla ilgili konuşan mahalle sakini, "Lastikler balkonda ahşabın üzerinde duruyordu. Ahşabın çürümesinden dolayı komşunun balkonundan aşağı düşüyor" dedi.

istanbul-zeytinburnu-havadan-lastik-yagdi-1.jpg

PARK HALİNDEKİ ARACA DA ZARAR VERMİŞ

Olayı gören mahalle sakini Celal Tuvan, "Baktım bir kadının başına toplanmışlar. Lastikler park halindeki aracın üstüne düşmüş. Bir de minibüsün önüne değmiş, araca zarar vermiş. Polisler geldi, kadın daha sonra gitti" şeklinde konuştu.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde lastiklerin kaldırımda yürüyen kadının yanına düştüğü ve araçlara çarptığı görülüyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir