Hiç çekinmeden sokaklarda artık rahatça dolaşıyorlar! Kimsenin gözüne uyku girmiyor, herkes korkudan eve hapsoldu

Bir kırsal mahallede yaşayan vatandaşlar, son günlerde endişeli günler yaşıyor. Korkudan mantar toplamaya bile gidemediklerini, evden çıkamadıklarını dile getiriyor. İşte detaylar...

Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Başlarkadı köyünde, aç kalan ayılar köylere inerek vatandaşları tedirgin ediyor.

Köylüler, özellikle meyve ağaçlarının ve tarım ürünlerinin ayılar tarafından zarar görmesi nedeniyle endişe içinde olduklarını ifade etti.

zonguldak-devrek-baslarkadi-ayilar-koye-indi-1.jpg

"AYI SÜRÜSÜ BİR ANDA KARŞIMA ÇIKIYOR"

Ayıların yerleşim yerlerine yakın yerlerde dolaşması, vatandaşlar arasında tedirginliğe neden oluyor. Başlarkadı Muhtarı Hasan Ermağan, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Son zamanlarda ayı olayları artıyor. Bir mahallemize indiler ve güvenlik kameralarına yakalandılar. Artan olaylardan sonra her akşam köyün etrafında tur atıyorum. Bir anda ayı sürüsü karşıma çıktı. Vatandaşlar tedirgin oluyor, korkudan mantar toplamaya bile gidemiyorlar."

zonguldak-devrek-baslarkadi-ayilar-koye-indi-3.jpg
Hasan Ermağan

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir