Plajda yürürken feci şekilde öldü: Üzerine yıldırım düştü! O anlar saniye saniye kamerada

Genç kadın, deniz kenarında etrafı seyrederken bir anda üzerine yıldırım düştü. O anda yaşamını yitiren kadının son anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. İşte o anlar...

Kolombiya'nın Cartagena kentinde tatil için gittiği Boquilla Plajı'nda manzaranın tadını çıkarmak isteyen Froilanis Maireth Rivas Roman, yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Güvenlik kameralarına anbean yansıyan görüntülerde, kadının yıldırım çarpmasından sonra yere yığılıyor. O sırada kadının yanından geçen bir polis memuru da korkudan kendisini yere attı. Bölgedeki diğer tatilcilerin sağlık durumun iyi olduğu belirtilirken Froilanis Maireth Rivas Roman'ın olay yerinde yaşamını yitirdiği açıklandı.

dunyanin-en-cok-yildirim-dusen-bolgesi-neresi-2.jpg

DÜNYADA EN ÇOK YILDIRIMIN DÜŞTÜĞÜ BÖLGE

Kolombiya'da yetkililer bu tür olayların çok sık yaşandığını ve yıldırım çarpmasından yaşamını yitirenlerin oranının yüzde 10 olduğunu aktardı. Resmi verilere göre yıldırım çarpması ihtimali bir milyonda bir olarak kayıtlara geçiyor.

Santander Teknik Üniversitesi'nde görevli bilim insanları ülkede çok sayıda dağ olmasının yıldırımlara sebebiyet verdiğini duyurdu. Bilim insanları, "Kolombiya, dünyadaki en çok yıldırımın görüldüğü bölgelerden biri. Özellikle kırsal alanda risk yüksek" dedi.

dunyanin-en-cok-yildirim-dusen-bolgesi-neresi-1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir