Hava almak için çıktığı balkon hayatının sonu oldu! Sert rüzgara dayanamadı, yerle bir oldu

Balkona hava almak için çıkan adam, balkonun çökmesi sonucu 7. kattan düşerek hayatını kaybetti. Olay anında dükkanında bulunan mahalle esnafı, "Eski bina olduğu için olabilir, sert rüzgara dayanamadı" dedi. İşte o anlar...

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Çırpan Mahallesi'nde 3 Aralık 2023 Pazar günü saat 22.00 sıralarında, bir 7 katlı binanın en üst katında oturan Muzaffer Gümüş, hava almak için balkona çıktı. 31 yaşındaki adam, balkonun çökmesi sonucunda 7. kattan sokağa düştü.

bursa-osmangazi-cirpan-balkon-coktu-hayatini-kaybetti-6.jpg

HAVA ALMAYA ÇIKTI, BALKON ÇÖKTÜ

Kanlar içerisinde kalan Muzaffer Gümüş'ü gören vatandaşlar, durumu 112 acil servis merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, çevrede güvenlik tedbiri alırken, ağır yaralanan Muzaffer Gümüş'e sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahalesini yaptı. Sağlık ekiplerince bölgede bulunan özel bir hastaneye kaldırılan Muzaffer Gümüş, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

bursa-osmangazi-cirpan-balkon-coktu-hayatini-kaybetti-17.jpg

"BALKON, SERT RÜZGARA DAYANAMADI"

Aynı sokaktaki mahalle esnafından Muhammet A., "Balkondan düştü. Ekipler geldi yaralıya müdahale etti. Sonra hayatını kaybettiğini öğrendik" dedi.

Olay anında dükkanında bulunan esnaftan Sefer A. ise, "Rüzgar çıktı, sonrasında balkon çöktü ve biri düştü. Balkon çökünce kimse yaklaşamadı. Polis ve sağlık ekiplerine haber verdik. Sağlık ekipleri 5-10 dakika içerisinde geldi. O sırada ailesi asansörde sıkıştı. Eski bina olduğu için olabilir, sert rüzgara dayanamadı. Aynı şekilde büyük ağaçlar düşüyor. 3-4 tane araba vardı altında. Arabalar geçer geçmez balkon düştü. Sonra sağlık ekipleri yaralıyı götürdü. Ailesine sabır, kendisine rahmet diliyoruz" diye konuştu.

bursa-osmangazi-cirpan-balkon-coktu-hayatini-kaybetti-1.jpg

bursa-osmangazi-cirpan-balkon-coktu-hayatini-kaybetti-22.jpg
Muzaffer Gümüş

YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir