Evin anahtarını çevirmesiyle havaya uçması bir oldu! Gerçek ortaya çıktı, meğer iki gün önce... Dehşet anları kamerada

2 gün önce kapıyı kilitleyip evden ayrılan çift eve girmek isterken patlama yaşandı. Yapılan incelemede, ev sahiplerinin yaptığı büyük hatadan dolayı patlama meydana geldiği anlaşıldı. İşte o dehşet anları...

İstanbul'un Kağıthane ilçesine bağlı Hamidiye Mahallesi'ndeki bir binanın ikinci katında yaşayan çift, 30 Eylül 2023 Cumartesi günü evini ilaçlattı. Anahtar kilidine kadar eve hava girmeyecek şekilde delikleri de bantlayan çift, ardından evden ayrıldı. 2 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 18.30 sıralarında eve geri gelen çift, kapıyı açıp evdeki çöpleri atmak isteyince dehşeti yaşadı.

ilaclanan-ev-bomba-gibi-patladi-7.jpg

EVDE PATLAMA MEYDANA GELDİ

Kapıyı açar açmaz içeride sıkışan zehirli gaz, bir anda patlayınca ortalık savaş alanına döndü. Neye uğradığını şaşıran çift can havliyle kendini koridora atarken, sesleri duyan bina sakinleri ise korkuyla dışarıya çıktı. Eline kova alan vatandaşlar alevlere müdahale etti.

Yaşanan olayın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri soğutma çalışmaları yaparken, sağlık ekipleri de yaşlı çiftin ayakta tedavilerini yaptı.

ilaclanan-ev-bomba-gibi-patladi-1.jpg

BÖCEK İLACI PATLAMAYA NEDEN OLDU

Teyakkuza geçen polis ekipleri ise evde bir süre inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonucunda evde birkaç gün önce yapılan ilaçlama sonucunda sıkışma olması nedeniyle patlama yaşandığı belirlendi. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

ilaclanan-ev-bomba-gibi-patladi-2.jpg

ilaclanan-ev-bomba-gibi-patladi-4.jpg