Buz hokeyi maçında feci ölüm: Boğazına paten darbesi gelen oyuncu öldü! Korkunç anlar canlı yayında ekrana yansıdı

İngiltere'de oynanan buz hokeyi maçında, 29 yaşındaki oyuncu Adam Johnson, rakip oyuncunun pateninin bıçak kısmının boğazına gelmesi sonucu trajik şekilde yaşamını yitirdi. Maçı canlı yayında izleyenler, o anlara tanık oldu. İşte detaylar...

ABD'li hokey oyuncusu Adam Johnson, İngiltere'de oynanan bir maç sırasında geçirdiği kaza sonrasında hayatını kaybetti.

29 yaşındaki oyuncu, Nottingham Panthers formasıyla Sheffield Steelers'a karşı Challenge Cup maçının ikinci periyodunda boynunda darbe aldı. Adam Johnson'ın 28 Ekim 2023 Cumartesi günkü maçta patenle aldığı darbe sonrası boynunda ciddi bir kesik meydana geldiği bildirildi.

adam-johnson-buz-hokeyi-maci-olumlu-kaza.jpg

FECİ ŞEKİLDE HAYATINI KAYBETTİ

Euronews'te yer alan habere göre, oyuncunun acil tedavi görmesi nedeniyle maç 35. dakikada durduruldu. Kazanın hemen ardından diğer oyuncular Adam Johnson'ın etrafında bir halka oluşturdu. Adam Johnson daha sonra tedavi için Sheffield Hastanesi'ne kaldırıldı.

Takımından yapılan açıklamada, "Adam Johnson'ın Sheffield'daki maçta geçirdiği korkunç kazanın ardından trajik bir şekilde hayatını kaybettiğini duyurmaktan büyük üzüntü duyuyoruz" denildi.

adam-johnson-buz-hokeyi-oyuncusu.jpg
Adam Johnson

MAÇLAR ERTELENDİ

Minnesota doğumlu Johnson, 2020-21 sezonunu İsveç'te Malmö Redhawks takımında, daha sonra Kanada'da Ontario Reign ve Almanya'da Augsburger Panther takımlarında oynadıktan sonra 2023-24 sezonunda Nottingham'a transfer olmuştu.

İngiltere Elit Ligi, Johnson'ın ölümünün ardından pazar günü Belfast, Fife ve Guildford'da oynanması planlanan 3 maçın ertelendiğini duyurdu.