Böyle hırsızlık taktiği görülmedi: Kadın çıplak kaldı! İlginç anlar saniye saniye kamerada

Mağazaya giren üç kadın hırsız, içerisinde 3 bin dolar ve 2 araç anahtarının bulunduğu çantayı çaldı. Kadınlardan biri yakalanmamak için ilginç bir yönteme başvurdu. İşte o anlar...

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Seyitnizam Mahallesi'nde kıyafet satışı yapılan mağazaya giren üç kadın hırsız alışveriş yaptıktan sonra kasaya yönelerek çalışanı oyalama başladı.

kadin-hirsiz-yakalanmamak-icin-soyhundu-1.jpg

BİR ANDA SOYUNMAYA BAŞLADI

Kadınlardan biri, el çabukluğuyla tezgahtaki kasanın yanındaki ve içinde 3 bin dolar, 150 bin lira ve 2 araba anahtarı ve kredi kartlarının bulunduğu çantayı çaldı. Bu sırada hırsızlardan biri ise soyunmaya başladı.

Gözlerine inanamayan görevli, dışarı çıkarak diğer esnaflara haber verdi. Dükkanın dışarı çıkan kadın soyunmaya devam etti. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Kadınlar kaçarken, dükkan sahibi polis merkezine giderek şikayette bulundu.

kadin-hirsiz-yakalanmamak-icin-soyhundu-2.jpg

"BURADA HER YIL BÖYLE OLAYLAR OLUYOR"

Yaşadığı olayı anlatan mağaza sahibi Selahattin Aydın, şunları söyledi:

"Ben diğer dükkandaydım elemanlar buradaydı. Daha sonra beni arayıp hırsızların geldiğini söyledi. Masanın arkasında çantam vardı. Çantanın içerisinde 3 bin dolar ve arabaların anahtarları vardı. Mücadele de etmişler ama kadınlar soyununca esnaf arkadaşlar da müdahale edememiş. Bu sokaklarda her sene böyle olaylar oluyor. Zeytinburnu esnafı bu durumdan şikayetçi. Bayağı mağduruz."

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde üç şüpheli kadından birinin soyunduğu, ardından üçünün de hızlı şekilde kaçtığı görülüyor. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

kadin-hirsiz-yakalanmamak-icin-soyhundu-3.jpg
Selahattin Aydın