Aracından bile inmeden saniyeler içinde çaldı! Hırsızlar şimdi de aracın ön konsoluna dadandı

Park halindeki lüks aracın yanında duran bir aracın penceresinden uzanan şüpheli şahıs, aracın içinde ön konsolu çalarak kayıplara karıştı. O dakikalar anbean kaydedilirken lüks araç sahibinin zararı büyük oldu. İşte, araç konsol hırsızlığı anı...

Lüks araçlardaki konsollar, hırsızların hedefi oldu. İstanbul'da araçların konsollarını çalan hırsızlar bu kez Sultangazi'de ortaya çıktı.

luks-arac-konsol-hirsizligi-2.jpg

ARAÇ KONSOLU HIRSIZLIĞI KAMERADA

OdaTV'de yer alan habere göre, park halindeki BMW'nin yanına yanaşan hırsızlar, araçlarından bile inmeden birkaç dakikada hırsızlık yaptı. Aracın ön konsolunu çalan hırsızlar gözden kayboldu.

Aracını paramparça bulan sahibi ise polise gidip şikayetçi oldu. O anlar güvenlik kamerasıyla kaydedilirken, bu hırsızlıklara önlem bulunamaması nedeniyle vatandaşlar binlerce liralık zarara uğradı.

luks-arac-konsol-hirsizligi-1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir