Elinde balya balya paraları ve altınlarını sosyal medyada paylaştı! İzleyenler anlayamadı: "Oturduğum yerde haftalık kazancım"

Elinde balya balya paraları ve altınlarını sosyal medyada paylaştı! İzleyenler anlayamadı:  "Oturduğum yerde haftalık kazancım"

Sosyal medyada koluna dizi dizi taktığı altınlar ve elindeki deste paralarla paylaşım yapan kullanıcı herkesin dikkatini çekti. Videodaki paraları evde oturduğu yerden sağladığı kazanç olarak gösteren kadın, kısa sürede viral oldu…

Eline aldığı deste deste paralarla sosyal medyada paylaşım yapan kadın gündem oldu. Kolunda altın bilezik ve boynunda altın kolye olan genç kadın, masada duran paraları toplarken "Ben bu piyasaya yeni gelmedim. 4-5 yıldır bu piyasadaydım. Hayır yani yeni türemiş şu ajanslara çok gülüyorum. Siz daha dün yoktunuz. Bugün varsınız. Ne oluyor size? Hayırdır?" diyerek sosyal medyadan meydan okudu.

3.png

“SANIRIM MALİYEYE MEYDAN OKUYOR”

O videoyu gören diğer sosyal medya kullanıcıları genç kadının kime meydan okuduğunu anlamazken, bir sosyal medya kullanıcısı da “Sanırım maliyeye meydan okuyor” yorumunda bulundu.

1.png

Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Paraların gerçek olma ihtimali bile beni tedirgin ediyor" dedi.

2.png

HAFTALIK KAZANCINI GÖSTERDİ

Önceki aylarda da bir paylaşım yaptığı ortaya çıkan kadın kucağına desteler alarak, "Evde oturarak oturduğum yerde haftalık bu kadarcık paraları kazanmayı ben istedim. 4 yıldır kazanıyorum. Her hafta her hafta daha da fazla daha da fazla kazanmaya devam edeceğim" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN