Canlı yayında kavgaya tutuştular! Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik'i Arto bile ayıramadı, "Sen hayırdır"

Canlı yayında kavgaya tutuştular! Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik'i Arto bile ayıramadı, "Sen hayırdır"

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Söylemezsem Olmaz magazin programında yaşananlar ekran başındaki hayrete düşürdü. Programın sunucuları Yağmur Çevik ile Hande Sarıoğlu, canlı yayında birbirlerine girdi.

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşarak gündüz kuşağının en çok izlenen programları arasında yer alan 'Söylemezsem Olmaz' adlı programda yaşananlar herkesi hayrete düşürdü. Programın sunucuları Hande Sarıoğlu ile Yağmur Çevik canlı yayında adeta birbirine girdi. O anlar ise sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

Canlı yayında Hande Sarıoğlu'nu hedef alan açıklamalara imza atan Yağmur Çevik, "Sen ne yapmaya çalışıyorsun? Ben seni anlayamadım. Biz magazin içinde magazin yapıyoruz hayatım ne sorguluyorsun şu an? Her seferinde şunu yapıyorsun. Spor spikeri olduğun için seni anlıyorum ama bu magazin. Ben burada istediğimi söylerim. Sen biraz magazin izlesene. Sen ne konuşmak istiyorsun söyle anlatayım ben sana. Senin bu hallerinden çok sıkılıyorum. Magazin bilmiyorsan da söyle ben de Arto ile konuşayım. Hayırdır, bana kim sus diyebilir? Ben rahatım sen daha yeni magazin yapıyorsun ben 4 yıldır... Sen merak etmesen de dinlemesen de olur. Sen YouTube programı çekmiyorsun. Sen bir Yağmur Çevik izle ve kimle aynı masaya oturduğunu öğren. Dön bir kendine sonra bir de bana bak" dedi.

Çevik'in bu sözlerine yanıt veren Sarıoğlu ise Çevik'in neden sinirlendiğini anlamadığını belirterek “Ben sadece konuya nasıl geldiğimizi anlayamadım. Neden bu kadar sinirlisin? Sakin ol. Ben kimseyi susturmadım” dedi.

İkili arasında yaşananlar herkesi hayrete düşürürken araya giren Arto, ikili sakinleştirmek istedi. İkiliye tepki gösteren Arto, 'Ne yapıyoruz çocuklar? Yavaş lütfen' şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN