Cam bezlerini çöpe atın, daha iyisini bulduk! Üstelik her evde var: Onunla silince tek bir iz kalmıyor

Cam bezlerini çöpe atın, daha iyisini bulduk! Üstelik her evde var: Onunla silince tek bir iz kalmıyor

Geleneksel cam silme yöntemleri arasında bulunan cam bezleri çoğu zaman toz bırakmasından dolayı temizlik yapanlara zulüm oluyor. Lakin artık bu toz bezleri tarihe karışacak çünkü daha iyisi çıktı. Bunlarla temizlik yapan rahat bir nefes alıyor. İşte detaylar…

Ev temizliğinin en önemli kısmı toz almak ve cam silmektir. Bu işlemi yaparken doğru malzeme kullanımı oldukça önemlidir. Öyle ki kullanılan bazı toz bezleri birçok yüzeyde hem leke hem de toz bırakıyor. Lakin bu sıkıntıdan kurtulmak oldukça basit. Sadece kullandığınız bezi değiştirerek daha verimli bir temizlik yapabilirsiniz. Bu bez ne leke bırakıyor ne de toz…

yeni-proje-8-006.jpg

NE LEKE KALACAK NE DE TOZ

Pamuklu bezlerle cam ya da herhangi bir yüzey sildiğiniz takdirde yüzeyin üzerinde ufak tozlar ya da su damlacıklarının kalan lekeler oluşuyor. Üst üste silinse de bu döngü kolay kolay geçmiyor. Bunun yanı sıra kağıt havlu kullanımı ise ardında beyaz kalıntılar ya da ovma yönüne göre halkalar bırakıyor. Lakin gazete kağıdı kullandığınız takdirde bu problemlerin hiçbiriyle karşılaşmıyorsunuz.

yeni-proje-9-006.jpg

Gazete kâğıtlarında diğer kâğıtlarda olduğu gibi "kalsiyum karbonat" veya "silika" gibi katı katkı maddeleri bulunmaz. Böylece bu kağıtların camı çizme veya üzerinde iz bırakma tehlikesi oluşmaz.

yeni-proje-10-006.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN