Bu doğal sabunun cilt ve saçlara faydası çok! Aktarlara akın ettirecek sabunun faydaları

Bu doğal sabunun cilt ve saçlara faydası çok! Aktarlara akın ettirecek sabunun faydaları

Bu doğal sabunun cilt ve saçlara faydası çok! Aktarlara akın ettirecek sabunun faydaları saymakla bitmiyor! İşte ayrıntılar...

Osmanlı İmparatorluğu döneminden günümüze kadar uzanan köklü bir geçmişe sahip olan bıttım sabunu, özellikle zeytin ağacının meyvesinden elde edilen bıttım yağı ile üretilir. Osmanlı tıbbında şifa amacıyla kullanılan bu sabun, günümüzde de sağlıklı cilt ve saç için tercih edilen bir ürün haline gelmiştir.

BITTIM SABUNU FAYDALARI

Bu sabunu kullanan, cilt sorunlarına veda ediyor! Adeta her derde deva…

Bıttım sabununun cilt üzerindeki etkileri oldukça çarpıcıdır. Doğal içeriği sayesinde cildi temizlerken, aynı zamanda yağ dengesini düzenler ve sivilce, akne gibi sorunların önlenmesine yardımcı olur. Antioksidan özellikleriyle cildi serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı korur ve nem dengesini sağlayarak kuruluk ve pullanmayı önler.

Saç sağlığına da olumlu etkileri olan bıttım sabunu, saç derisini temizler ve kepek oluşumunu engeller. Saçları parlak, yumuşak ve sağlıklı bir görünüme kavuşturur. Ayrıca, anti-inflamatuar özellikleri sayesinde egzama, sedef gibi cilt sorunlarına da etkilidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN