Ameliyatı 5 saat sürmüştü: Taburcu olan Hasan Can Kaya hastane çıkışı görüntülendi

Ameliyatı 5 saat sürmüştü: Taburcu olan Hasan Can Kaya hastane çıkışı görüntülendi

Evinin bahçesinde futbol oynarken düşüp omzunu kıran komedyen Hasan Can Kaya acil ameliyata alınmıştı. 5 saat süren uzun bir ameliyat geçiren Kaya, taburcu oldu. Hastane çıkışı görüntülenen Kaya, ertelenen ABD ve Avrupa turnesi için yeni takvimin belirleneceğini duyurdu.

EXXEN'de yayınlanan "Konuşanlar" programının sunucusu, komedyen Hasan Can Kaya, geçtiğimiz günlerde evinin bahçesinde maç yaparken düşerek omzunu kırdı.

Apar topar hastaneye kaldırılarak acil ameliyata alınan Kaya sevenlerini korkuttu.

hasan-can-kaya-3.jpg

TABURCU OLDU

Ameliyatı yaklaşık 5 saat süren Kaya, sağlık durumunun iyiye gitmesiyle taburcu oldu. Önemli bir operasyon geçirdiğini ve bir süre evde dinleneceğini belirten 34 yaşındaki komedyen, kısa sürede işinin başına dönmeyi planladığını söyledi.

hasan-can-kaya-taburcu.jpg

YENİ TAKVİM YAKIN ZAMANDA DUYURULACAK

Geçirdiği sakatlık nedeniyle ertelemek zorunda kaldığı ABD ve Avrupa turnesiyle ilgili konuşan Kaya, belirlenecek yeni takvimi yakın zamanda duyuracaklarını belirtti.

-001.jpg

HASTANEDEN ÇIKARKEN GÖRÜNTÜLENDİ

2. Sayfa'nın haberine göre, ünlü komedyen hastaneden çıkarken görüntülendi.

hasan-can-kaya.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN