Sarıyer’de dehşete düşüren taksici cinayetinde saldırganın ifadesi ortaya çıktı! Taksiden inmek isterken...

Sarıyer’de aracına bindiği taksiciyi 5 yerinden bıçakladıktan sonra yol kenarına atarak öldüren Y.B.G.'nin ifadesi ortaya çıktı. Y.B.G. ifadesinde taksiden inmek istediği sırada şoförün kendinden 200 dolar istediğini ve bu nedenle tartışma çıktığını iddia etti. İran uyruklu Y.B.G.'nin sivil polisler tarafından yakalanma anı kameralara yansırken, hayatını kaybeden taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek ise son yolculuğuna uğurlandı. Y.B.G. 'canavarca hisle kasten öldürme' ve 'yağma' suçlarından tutuklandı

Dün saat 16.30 sıralarında Sarıyer Tarabya Mahallesi’nde meydana gelen olayda yabancı uyruklu Y.B.G (42) taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek’i 5 yerinden bıçaklamış, olayın ardından Yanıkyürek’i araçtan atarak araçla olay yerinden uzaklaşmıştı. Taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek aldığı bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybetmiş, şüpheli Y.B.G.(42) kısa süre içinde olayda kullandığı bıçakla ve taksiyle birlikte yakalanmıştı.

9074425.jpg

KATİL ZANLISININ İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Katil zanlısı Y.B.G. emniyette verdiği ifadede cinayeti itiraf etti. Y.B.G. ifadesinde, taksiden inmek istediği sırada taksi şoförünün kendisinden 200 dolar istediğini, bu nedenle aralarında tartışma çıktığını iddia etti. Olayın ardından şüphelinin paniğe kapıldığını ve kaçmak için taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek’i araçtan atarak direksiyon başına geçtiğini söylediği öğrenildi. Olay ile ilgili aracın GPS kayıtlarının incelemesinin devam edildiği belirtildi.

9074427.jpg
Taksici Yaşar Yanıkyürek

YAKALANMA ANI ORTAYA ÇIKTI

İran uyruklu olduğu öğrenilen şüphelinin yakalanma anlarında çekilen görüntüler de basınla paylaşıldı. Görüntülerde, sivil polislerin sıkışık trafikte farkettikleri taksiye doğru koşmaları ve silahlarını çekerek Y.B.G.'yi gözaltına almaları görülüyor. Araçtan indirilerek yere yatırılan saldırgan daha sonra kelepçelenip polis aracına götürülüyor.

TAKSİCİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Hayatını kaybeden taksici Yaşar Yanıkyürek için Beyoğlu Yenişehir Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Yanıkyürek’in ailesi, sevenleri ve çok sayıda taksici katıldı.

9079331.jpg

Düzenlenen cenaze töreninde taksicinin 2 oğlu, babalarının tabutunun başından ayrılmadı. Namazın ardından taksicilerin oluşturduğu konvayla, cenaze Feriköy Mezarlığı’na defnedilmek üzere götürüldü.

9079329.jpg

TUTUKLAMA TALEBİYLE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Taksici Yaşar Yanıkyürek’i öldüren yabancı uyruklu şüpheli “canavarca hisle kasten öldürme' ve 'yağma' suçlarından tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN