Korkutan depremlerin ardından Tokat'ın 3 ilçesinde okullar tatil

Korkutan depremlerin ardından Tokat'ın 3 ilçesinde okullar tatil

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4.7 ve 4.1 büyüklüğündeki depremlerin ardından Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde okullar bugün tatil edildi.

Gece saatlerinde Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde ve 4.1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Sarsıntılar Sivas ve Yozgat'tan da hissedildi.

Depremlerin ardından Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde okulların bugün tatil edildiğini bildirdi.

Bölgede ara ara artçı depremlerin yaşandığını belirten Hatipoğlu, "Çok şükür depremde her herhangi bir olumsuzluk yok. Kaymakamlığımız, AFAD, emniyetimiz ve jandarmamız bölgede tarama çalışmaları yaptılar. Herhangi bir olumsuzluk olmadı. Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde okulların bugün tatil ettik" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN