Beyoğlu'nda park yeri tartışması ölümle bitti

Beyoğlu'nda bir marketin önüne aracını park etmek isteyen kişi ile market çalışanları arasında tartışma çıktı. Aracını park etmek isteyen kişinin babası Celal K. kavgaya dahil olarak market çalışanını silahla öldürdü. Kavgada yaralanan diğer kişinin hastanede tedavisi sürerken o anlar kameraya yansıdı.

Kan donduran olay, Beyoğlu'nun Tomtom Mahallesi Boğazkesen Caddesi'nde dün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. M.K. isimli kişi, otomobilini Mehmet Şahin'in (55) işlettiği marketin önüne park etmesi nedeniyle çalışanlar ile arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa süre içerisinde kavga dönüştü.

5.jpg

ART ARDA ATEŞ ETTİ

Durumdan haberdar olan M.K.'nin babası Celal K. (68) olay yerine gelerek kavgaya dahil oldu. Market çalışanına kafa atan Celal K. silahını çıkararak art arda ateş etti. Kurşunların isabet ettiği M.A.A. ve Mehmet Şahin yaralandı.

6.jpg

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İki yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Mehmet Şahin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, M.A.A.'nın tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

7.jpg

O ANLAR KAMERADA

Yaşanan tartışama ve saldırı anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, aracı ile olay yerine gelen Celal K.'nin bir çalışana kafa atması ve kavga etmesi görülüyor.

8.jpg

Daha sonra da silahını çıkararak etrafa ateş ediyor. Araya girenler Celal K.'yi güçlükle sakinleştiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN