Babacan’dan ‘oy çağrısı’: “Gelin 31 Mart’ta DEVA logosunda buluşalım”

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala yurttaşlara partisinin adaylarına oy vermeleri için çağrıda bulundu. Babacan, “Gelin 31 Mart’ta DEVA logosunda buluşalım” dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 31 Mart yerel seçimlerine dört gün kala yurttaşlara çağrıda bulundu. Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda “DEVA’ya vereceğiniz her oy insan onurunu yerlerde süründüren bu yoksulluğa bir itiraz olacak. Gelin 31 Mart’ta DEVA logosunda buluşalım. Hepinizi seçim günü sandığa davet ediyorum” diye konuştu.

Babacan, X hesabından yayınladığı videoda şöyle seslendi:

“DEVA Partisi’ne vereceğiniz oy, şehrinizdeki belediye başkanını belki değiştirecek belki değiştirmeyecek ama çok daha güçlü bir umudu yaşatacak. Birlikte yaşama, barışı yeşertme, hakkı yerden kaldırma mücadelesini yaşatacak. DEVA’ya vereceğiniz her oy insan onurunu yerlerde süründüren bu yoksulluğa bir itiraz olacak. DEVA’ya vereceğiniz her oy ‘Biz Adalet İstiyoruz’ sesi olacak. DEVA’ya vereceğiniz her oy, ayrıştırmanın değil birlikte yaşamanın gücü olacak. Ve çok daha önemlisi, DEVA’ya vereceğiniz her oy, bu ülkede hakkın yerini bulmasını sağlayacak, özgür ve zengin bir Türkiye’nin yoluna döşenen taşlar olacak. Gelin 31 Mart’ta DEVA logosunda buluşalım. Hepinizi seçim günü sandığa davet ediyorum.”

YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir