Instagram kullanıcılarını üzecek haber! O özellik artık kaldırıyor! Instagram'da o butonu boşuna aramayın

Instagram kullanıcılarını üzecek haber! O özellik artık kaldırıyor! Instagram'da o butonu boşuna aramayın

Instagram kullanıcıları bu habere çok üzülecek. Herkesin severek kullandığı o özellik ekranlara veda ediyor. Instagram'da o butonu arayanlar hayal kırıklığına uğrayacak. İşte Instagram'daki yeni güncellemeler…

Instagram'ın kurucu ortakları Kevin Systrom ve Mike Krieger'in popüler haber uygulaması olarak çıkan Artifact’ın 1 yıl olmadan kapatılmasına karar verildi. Medium ile ilgili bir notta Systrom, uygulamanın temel haber okuma özelliklerinin Şubat ayı sonuna kadar çevrimiçi olacağına belirtirken yorum yapma ve yayınlama özelliklerinin hemen kaldırılacağını duyurdu. İşte Instagram'daki yeni güncellemeler…

INSTAGRAM KULLANICILARINA ŞOK KARAR

Instagram kurucuları yapay zeka merkezi özelliklerinin yanı sıra Reddit benzeri yorum yapma ve yayınlama yetenekleri ile biliniyordu. Uygulamanın özel yazar sayfaları gibi muhabir dostu özellikleri gazetecilerden tam not alırken Apple ile Google uygulama mağazalarında özellik de dikkat çekiyordu.

kevin-systrom-ve-mike-krieger.jpg

1 yıllık çalışmanın ardından Systrom ve Krieger, kendinden önceki popüler habere uygulamaları ile aynı zorlukları yaşayarak platformu kapatma kararı aldı.Systrom, "Çekirdek bir kullanıcı grubunun sevdiği bir şey geliştirdik ancak pazar fırsatının bu şekilde yatırımın devamını garanti edecek kadar büyük olmadığı sonucuna vardık" açıklamalarında bulundu.

ARTİFACT’TA SON GÜNLER

Yapay zeka odaklı yeni bir proje üstlenebileceği belirtirken kişisel olarak yeni şeyler inşa etmeye devam edeceklerinin altını çizen Systrom, bu konu hakkında heyecanlı olduğunu ifade etti. Yapay zekanın dokunduğu hemen hemen her şeyin değiştiğini ifade eden Systrom, yeni fikir fırsatlarının sınırsız göründüğünü belirterek heyecan verici bir durum olduğunu aktardı.

artifact.jpg

Artifact hayranları henüz kapanmamış olan uygulamayı çevrimdışı olmadan manşet kontrol etmek gibi farklı özelliklerle birkaç hafta daha kullanmaya devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN