Geniş aileler bu fırsatı kaçırmayacak! Kocaman bagaj ve yüksek performans! Hyundai Mart listesini açıkladı

Geniş aileler bu fırsatı kaçırmayacak! Kocaman bagaj ve yüksek performans! Hyundai Mart listesini açıkladı

Mart ayına hızlı bir başlangıç yapan araç sahipleri güncel fiyatları da yakından takip ediyor. Sıfır otomobil alacak milyonlarca vatandaş fiyat araştırmasına başladı. Sektörün önde gelen markaları arasında yer alan Hyundai Kona model aracının mart ayı fiyatını duyurdu. Hem gençler hem de aileler arasında en çok tercih edilen model Kona mart ayında o fiyattan satılacak. İşte Hyundai Kona güncel fiyat listesi…

Otomotiv sektörünün önde gelen araç markaları arasında yer alan Hyundai, Mart ayında Kona model aracıyla dikkat çekiyor. Hem tasarımıyla hem de performansıyla vatandaşların ilgisini çeken Kona, her kitleye hitap eden çizgisiyle de merak uyandırıyor. Modern bir araç olmasının yanı sıra uygun fiyatta oluşuyla da birçok kişinin tercihi olan Kona, Mart ayı fiyat listesini açıkladı.

HYUNDAİ KONA GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Hyundai Kona model aracında Mart ayı fiyat listesini güncelledim. Hem motor gücü hem de şanzıman seçenekleri ile şehir içi ve şehirler arası ulaşımda tercih edilen Kona, büyük bagaj hacmi ile de ailelerin dikkatinde yer alıyor. Hyundai Kona Mart ayı güncel fiyat listesi şu şekildedir:

hyundai-kona-1.jpg

  • 1.0 T-GDI 120 PS Elite Benzin DCT: 1.735.000 TL
  • 1.6 T-GDI 198 PS Elite Benzin DCT: 1.735.000 TL
  • 1.6 T-GDI 198 PS 4x4 N-Line Benzin DCT: 1.797.727 TL
  • 1.6 GDI HEV 141 PS Hibrit DCT: 1.781.576 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN