Dolar borcu olanlar bu haberi duyunca kara kara düşünecek! Ünlü ekonomist tarih vererek açıkladı: Dolar üç katına çıkacak!

Dolar borcu olanlar bu haberi duyunca kara kara düşünecek! Ünlü ekonomist tarih vererek açıkladı: Dolar üç katına çıkacak!

Yerel seçimlerin arından dolar kuru kademi olarak yükselişine devam ediyor. İran ve İsrail arasındaki gerilim küresel piyasaları sert şekilde etkilerken ünlü ekonomistlerin dolar tahminleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Peki dolar yükselecek mi düşecek mi? Ekonomist Devrim Akyıl dolar borcu olanları uyardı. Geç kalan resmen batacak! Ünlü ekonomist tarih vererek açıkladı. Dolar üç katına çıkacak. İşte 17 Nisan 2024 Çarşamba günü dolar, euro ve sterlinde son durum.

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Seçimlerin ardından dolar kuru kademeli olarak yükselişini sürdürürken vatandaşlar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar alınır mı satılır mı? Dolar ne kadar olacak?' sorularını araştırmaya başladı. Dolar borcu olanlar bu haberi duyunca kara kara düşünecek! Ekonomist Devrim Akyıl, tarih vererek duyurdu. Dolar üç katına çıkacak!

ÜNLÜ EKONOMİSTTEN KORKUTAN DOLAR TAHMİNİ: 3 KATINA ÇIKACAK!

Ekonomist Devrim Akyıl katıldığı Youtube programında dolar kuru ile ilgili flaş bir tahminde bulundu. 6 ay sonrasını işaret eden Akyıl, doların şuan ki değerinden üç katına çıkabileceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"O zamanla en büyük benzerlik kur çıpalı bir sistem uyguluyorduk. Aynen şu an da yaptığımız gibi dolarında yıl sonu kaç lira olacağı belliydi. Sonra 2001 Şubat Anayasa fırlatma krizi diye uydurulan aslında IMF programının başarısızlığı ile birçok bankanın batış dönemini gördük. O yüzden bir an önce bazı hamleleri yapmaları gerekiyor. Bu hafta IMF görüşmeleri kilit. Canlanma olmazsa 6 ay sonra tıpkı o programdaki gibi patlarız. 50-60 liralık dolar kuru bizi kurtarmaz 100 liralık dolar kurunu konuşuruz. O dönemki gibi dolar 3 katına çıkar"

yeni-proje-2024-04-17t134606-515.jpg

17 NISAN DOLAR VE EURO FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Son kapanışını 32.5277 TL 'den yapan Dolar/TL kuru alış fiyatı 32.5243 liradan, satış fiyatı ise 32.5313 liradan işlem görüyor.

yeni-proje-2024-04-17t134618-650.jpg

EURO NE KADAR?

%0.06'luk bir değişim yaşayan euro ise bugün yukarı ibreyi gösteriyor. Bir önceki kapanışını 34.5656 TL'den yapan euro şu anda 34.5612 TL alış ve 34.5701 TL satış fiyatına sahip.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN