Chery'den dev kampanya: TIGGO8 PRO Excellent'da 103.000 TL indirim!

Chery'den dev kampanya: TIGGO8 PRO Excellent'da 103.000 TL indirim!

Otomotiv sektörünün son yıllardaki en popüler araçlarından biri olan Chery, dev bir kampanyayla gündeme geldi. Bu kampanya otomotiv tutkunlarını Heyecanlandıracak nitelikte. TIGGO8 PRO Excellent'da 103.000 TL indirim…

ZEYNEP ORHAN

1997 yılında Çin hükümeti tarafından kurulan Çin merkezli otomotiv şirketi Chery, özellikle de son yıllardaki çıkışı ile otomotiv sektörünü adeta salladı. Çin’in en büyük 9. otomobil üreticisi olan marka, elektrikli arabalarıyla da en sevilen markalardan olmayı başardı. Şimdi de yeni kampanyalarla otomotiv gündemine gelen Chery, bu indirimle çok konuşulacak.

yeni-proje-23.jpg

30 NİSAN 2024’E KADAR GEÇERLİ

Chery, TIGGO8 PRO Excellent modelinde ÖTV muafiyeti ile 103.000 TL'ye varan indirim sunuyor. Kampanya, 30 Nisan 2024 tarihine kadar geçerli olacak.

Otomobil sektöründe rekabetin artmasıyla birlikte, Chery markası da kullanıcılarına cazip fiyat avantajları sunmaya devam ediyor. Markanın popüler SUV modeli TIGGO8 PRO Excellent için başlatılan ÖTV muafiyet kampanyası, aracın fiyatını oldukça cazip bir seviyeye çekiyor.

yeni-proje-25.jpg

KAMPANYANIN DETAYLARI

Chery, TIGGO8 PRO Excellent modeli için düzenlediği kampanyada, ÖTV muafiyeti avantajı ile müşterilerine 103.000 TL'ye varan indirim sağlıyor. Bu indirimle, aracın anahtar teslim fiyatı 1.693.000 TL'den, 1.590.000 TL'ye düşüyor. Ancak bu fırsattan yararlanmak isteyen otomobil severlerin acele etmesi gerekiyor; çünkü kampanya, stoklarla sınırlı ve 30 Nisan 2024 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerli olacak.

yeni-proje-24.jpg

NASIL FAYDALANABİLİRSİNİZ?

Chery'nin bu özel indiriminden yararlanmak için, otomobil severlerin 30 Nisan 2024 tarihine kadar yetkili Chery satıcılarına başvurması gerekiyor. Kampanya hakkında daha fazla bilgi ve ödeme seçenekleri için doğrudan Chery yetkili satıcılarıyla iletişime geçilebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN