Zekeriya Öz ve Celal Kara tek tip kıyafetle firar etti

Zekeriya Öz ve Celal Kara 
tek tip kıyafetle firar etti

Haklarında yakalama kararı çıkarılan 17-25 Aralık darbe girişiminin savcıları Zekeriya Öz, Mehmet Kara'nın gittikleri Gürcistan'dan Ermenistan'a geçişi kameralara takıldı. İki eski savcının tek tip kıyafetle firar etmesi dikkat çekti. Aynı renk, tişört, pantolon giyen ve şapka takan ikilinin rahat tavırları dikkat çekti.

Dün haklarında yakalama kararı çıkartılan 17-25 Aralık savcıları Zekeriya Öz ve Celal Kara'nın kaçtıkları Gürcistan'dan Ermenistan'a geçtiği tespit edildi. İki eski savcı, Ankara ile Erivan arasında diplomatik ilişki olmadığı için bu ülkeyi tercih etti.

Paralel kombin: Mavi tişört, şapka ve koyu renk pantolon

Öz ve Kara, Gürcistan'dan Ermenistan'a geçerken güvenlik kameralarına takıldı. Aynı renk tişört giyen ikili, tanınmamak için de şapka taktı. İki eski savcının koyu renk pantolon, mavi tişört ve şapkadan oluşan tek tip kıyafetleri, kaçış için önceden hazırlık yapıldığını gözler önüne serdi. Sınır kapısının tenha olduğu saatleri tercih eden Öz ve Kara'nın kaçış görüntüleri "örgütlü firar" yorumlarına neden oldu. 

Firar eden iki eski savcının rahat tavırları da dikkat çekti. İşte o görüntüler:


İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN