Kazı Kazan nedir, nasıl oynanır? Kazı Kazan nerelerde satılır?

Kazı Kazan nedir, nasıl oynanır? Kazı Kazan nerelerde satılır?

Kazı Kazan kartları birçok kişinin dikkatini çekiyor. Oyunseverler tarafından yakından takip edilen Kazı Kazan çekiliş günü ve saati merakla bekleniyor. Bununla birlikte Kazı Kazan kartının ne olduğu ve nasıl oynandığı da en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte Kazı Kazan hakkında merak edilen tüm detaylar…

Milli Piyango'nun düzenlemiş olduğu şans oyunları kapsamında yer alan Kazı Kazan son zamanlarda oldukça ilgi görüyor. Son zamanlarda verilen yüksek ikramiyeler dikkat çekerken 5 TL'den başlayan fiyatlarla satılan ve anında kazanma şansı veren Kazı Kazan yenilenen tasarımı ile de göz dolduruyor.Eğlenceli oyun kapsamında yer alan Kazı Kazan her yaştan vatandaşın dikkatine çekiyor. İşte Kazı Kazan hakkında merak edilen tüm detaylar…

KAZI KAZAN NASIL OYNANILIR?

Kazı Kazan oynamak için öncelikle üste kazanan numaralar bölümünün altındaki TL sembolünü kazımanız gerekmektedir.

Ardından numaralar bölümü altında yer alan Yıldız sembollerini kazıyınız.

Kartın üstünde bulunan kazanan numaralardan birini alt bölümde yer alan numaralardan biri ile eşleştirmeniz durumunda ikramiye kazanmış olacaksınız. Burada kazanılan miktar ise numaranın altında yazan tutar kadar olmaktadır.

Kazı KAzan Nedir

PARANIZI KATLAYABİLİRSİNİZ

Kazanan Yıldızlar bölümünün altında X2, X5, X10 sembollerinin yer alması durumunda paranızı belirlenen tutarlar da arttırabilirsiniz. Buna göre paranın ne kadar artırılacağı da merak ediliyor. Belirlenen tutarlar karşısında artan para hesaplama yöntemi şu şekildedir:

 X2 sembolünü bulanlar ikramiye tutarının 2 katını,

X5 sembolünü bulanlar ikramiye tutarının 5 katını,

X10 sembolünü bulanlar ikramiye tutarının 10 katını kazanıyor.

BÜYÜK İKRAMİYENİN SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ

Kazı Kazan'ı oynamak isteyen birçok kişi neler yapması gerektiğini araştırıyor. Kazı Nazan’ı 10’a katlamanız durumunda büyük ikramiyenin sahibi olabilirsiniz. Kazanmak için 10 farklı şansınız bulunuyor.

Örneğin kazanan numaralar altında kazıyarak bulduğunuz numara 14 olsun. 14'ü numaralar bölümünde bulup eşlemeniz durumunda yazan tutar kadar ikramiye sizin olacaktır. Kızımı alanında X2, X5 veya X10 sembollerine bulunmanız durumunda ise bu oranlarda ikramiyenizi artırabilirsiniz.

Kazı Kazan nasıl oynanır

MİLYONERLER KULÜBÜ 1 MİLYON TL KAZANDIRIYOR

Bununla birlikte pek çok farklı şans oyunu bulunurken yeni Kazı Kazan kartları da satışa çıkarıldı.1 milyon TL büyük ikramiye kazandıran Milyonerler Kulübü 20 TL'lik kartlar ile oyunseverlerin gözdesi oluyor. Bu oyunu kazanmak için üstte yazan kazanan numaraları alt bölümde yer alan numaralar ile eşleştirmeniz gerekmektedir. Eşleşen numaranın altında yazan miktar kadar ikramiye sizin olacaktır.

KAZANDIRAN SEMBOLLER NELERDİR?

Kazı kazan oyunu hakkında araştırmalar devam ederken kazandıran sembollerin neler olduğu da merak ediliyor. Kazandıran semboller şu şekildedir:

‘Numaralar’ alanında ‘yıldız’ sembolünü bulursan 100 TL kazanıyorsun.

‘Numaralar’ alanında ‘at nalı’ sembolünü bulursan 200 TL kazanacaksın

‘Numaralar’ alanında ‘yonca’ sembolünü çıkarsa 500 TL kazanıyorsun

‘Numaralar’ alanında ‘külçe altın’ sembolünü bulursan karttaki tüm ikramiyeleri kazanıyorsun.

KAZI KAZAN'DA KAZANILAN İKRAMİYE TUTARLARI NE KADARDIR?

Kazı Kazan oynamak isteyen kişiler alacakları ikramiye tutarlarını da merak ediyor. Kazanılan tutarlar şekildedir:

1.000.000 TL

10.000 TL

500 TL

200 TL

100 TL

40 TL

20 TL

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN