Trabzonspor Gyasi Zardes transferinden vazgeçti

Trabzonspor Gyasi Zardes transferinden vazgeçti

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, transfer gündeminde yer alan Gyasi Zardes transferinden oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçtiklerini söyledi.

Trabzonspor, transfer gündeminde yer alan Gyasi Zardes transferinden oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçti.

Yeni sezonda alternatifli bir hücum hattı oluşturmayı hedefleyen ancak UEFA'dan gelen mali kısıtlamalar nedeniyle transfer çalışmalarını dar bütçe ile sürdüren Trabzonspor'un, santrfor ve kanatlarda görev yapabilen Gyasi Zardes transferinden oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçtiği öğrenildi.

'SOKAĞA ATACAK TEK KURUŞ YOK'

Bordo-mavili kulübün Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, sosyal medya hesabı Twitter'dan, Los Angeles Galaxy forması giyen 24 yaşındaki Zardes ile ilgili paylaşımda bulunarak, "Zardes transferi olmuyor. Kulübün mali durumu bu transferi kaldırmaz. Önümüze bakıyoruz. Sokağa atacak tek kuruş yok" ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN