Trabzonspor Fabian Castillo'yu resmen açıkladı!

Trabzonspor Fabian Castillo'yu resmen açıkladı!

Trabzonspor uzun süredir peşinden koştuğu ve transferini bitirmeye yakın olduğu FC Dallas forması giyen Castillo ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Kısa bir süre sonra Trabzonspor yöneticisi Ali Rıza Egemen Castillo müjdesini verdi.

Trabzonspor uzun süredir peşinden koştuğu ve transferini bitirmeye yakın olduğu FC Dallas forması giyen Castillo ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

KAP açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "FC Dallas'ın profesyonel futbolcusu Fabian Andres Castillo Sanchez'in kulübümüze transferi konusunda futbolcu, kulübü ve Major League Soccer ile görüşmelere başlamıştır."

Oyuncunun kısa süre içerisinde resmen Bordo-Mavili olması bekleniyor. Trabzonspor yöneticisi Ali Rıza Egemen, Castillo müjdesini verdi. Egemen, bu transferinin bittiğini şu sözlerle açıkladı!

16-08/02/castillo.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN