Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'dan transfer müjdesi!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'dan transfer müjdesi!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, katıldığı bir radyo programında birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Usta, transfer çalışmaları ile ilgili de konuşurken; taraftarlara müjdeleri verdi.

Trabzonspor bombaları patlatıyor... Başkan Muharrem Usta, katıldığı bir radyo programında transferle ilgili birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Usta, transfer ile ilgili taraftarın yüreğine su serpecek sözler söylerken; transferi çıkmaza giren Castillo konusunda oyuncunun Trabzonspor'da oynamak istediğini, Dallas ve MLS ile olan bütün şartlarını da yerine getirdiğini söyledi. Usta'nın transfer sözleri ile ilgili satır başları şu şekilde:

CASTILLO GELMEK İSTİYOR ANCAK...

-Bence iyi gidiyoruz. Herkes de görecek Trabzonspor geliyor. İyi bir yolculuğa çıkıyor. Stadımız Akhisar maçına inşallah yetişecek, büyük gayret var. Zor bir stad, zor bir iş. Castillo'da Dallas ve MLS ile olan bütün şartları yerine getirdik. Oyuncu bizde oynamak istiyor. Menajeri MLS ile görüşüyor şuanda, oyuncu ise İstanbul'da, çok heyecanlı. Trabzonspor'da oynamak istiyor.

-N'Doye fiyatı bizim istediğimiz fiyatlara inerse, kanat bölgesine düşünüyoruz. N'Doye yakında kampa da katılacak.

16-08/01/1467812100957.jpg

'SENEYE İYİ BİR TAKIM OALCAĞIZ'

-Onazi mutabık kaldığımız bir oyuncu. Olağanüstü bir aksilik olmaz ise bugün yarın işlem tamamlanır.

-Cardozo ise kulüp arıyor, biz de yardımcı oluyoruz. Seneye iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum. Onazi olursa hemen kampa katılacak.

-Ersun hoca ile yola çıktık. Ersun Hoca, hayatının en motive dönemini yaşıyor. Çubuklu forma zannediyorum bu ayın 10'u ile 15'i arasında satışa çıkıyor.

'HACİZLİK BORÇLARI KAPATTIK'

Ayrıca önceki dönemlerden büyük hacizlik borç dosyalarına da değinen Usta; "Bütün haciz dosyalarını kapattık. Borçları kapatırken Galatasaray'ın Burak Yılmaz transferinden vermesi gereken payı da kullandık." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN