Torku Konyaspor kapanıyor!

Torku Konyaspor kapanıyor!

Torku Konyaspor Basketbol Takımı kongresinde yönetime talip çıkmadı ve kulüp kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ni 6 galibiyetle son sırada bitirerek Basketbol Birinci Ligi'ne düşen Torku Konyaspor Basketbol yapılan kongre sonucunda olumlu hiçbir gelişme olmadı. Basketfaul'de yer alan habere göre 11 Haziran'da gerçekleşmesi planlanan ancak yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 18 Haziran'a ertelenen kongrede yine başkanlığa aday çıkmadı ve kulüp kapanacağını ilan etmiş oldu.

16-06/18/resized_362dd-4028aaafkonyabasket.jpg

Prosedür gereği 1 Temmuz'a kadar TBF'ye katılım parası ödenmezse kulüp kapanacak ve tarihe karışacak. Kulüp Basın Sözcüsü Tunahan Turhan yaptığı açıklamada, “Şu andan itibaren yasal prosedür işleyecek. Biz yönetime devam edeceğiz, kulübü feshetme süreci başlayacak. Bu süreç içerisinde yönetime talip olan olursa genel kurul yaparak yönetimi devredeceğiz. Olmazsa kulüp kapanacak” ifadeleri kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN