Temel Karamollaoğlu'dan Perinçek'e cevap: ''28 Şubat FETÖ'ye karşı yapıldı'' demek ham hayal

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu KARAR TV canlı yayınında gündemdeki konularla ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı. Koronavirüs salgınından önce de ekonominin kötü olduğunu söyleyen Karamollaoğlu "Türkiye koronavirüsten önce de üretmiyordu. Bu iktidar üretime değil inşaata yatırım yapıyor. Bunu kendi içinde bile müzakere etmiyorlar" dedi. SP lideri Doğu Perinçek'in "28 Şubat FETÖ'ye karşı yapıldı" çıkışına da cevap verdi.

Ahmet Taşgetiren, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sorularını cevaplayan Temel Karamollaoğlu'nun açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

- Bu iktidar bütün ekonomiyi faiz üzerine inşa etmiş. IMF'nin kapısına gitmezler gibi duruyor ama Hazine tamtakır. Mecbur gidecekler.

- Darbe tartışması Erdoğan'a yarıyor, iktidarın işine geliyor. Çaresiz kaldıkları için bunları üretiliyorlar. Ekonomi kötü deyenci 'bizi dışarıya kötü gösteriyorsunuz' diyorlar. Ama dışarısı bizi bizden daha iyi biliyor.

- Kemal Bey, (Kılıçdaroğlu) samimi ve müspet. Buna Türkiye'nin ihtiyacı var...

- (Doğu Perinçek'in "28 Şubat FETÖ'ye karşı yapıldı" sözleri). Bunu söylemek ham hayaldir. Asker bile ne yaptığını bilmiyordu. Fethullah Gülen, 28 Şubat'a destek oldu.

- AK Parti, Erbakan Hoca'nın yolunda değil. Benim tavsiyem şu an iktidarda bulunan herkes 'Davam' kitabını baştan sona bir okusun. Tepeden tırnağa... Cumhurbaşkanından bakanlara kadar, il başkanlarına kadar... Laf etmek değil, okusunlar ve anlasınlar. Erbakan Hoca'dan kendileri koptu. Koparken Erbakan Hoca'nın prensiplerini terk edeceklerini kendileri deklare ettiler. Onun yerine hangi prensipleri benimsediklerini de söylediler.

- İnfaz düzenlemesi AYM'den döner

- Yeni partiler önemli noktalarda bizimle uyuşuyor. Onlarla anlaşmak daha kolay olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN