Youtube kanalı ele geçirilenlere sevindiren haber: Böyle geri alabilirsiniz! Youtube'dan yeni 'kurtarma yazılımı'

Youtube kanalı ele geçirilenlere sevindiren haber: Böyle geri alabilirsiniz! Youtube'dan yeni 'kurtarma yazılımı'

Yeni yapay zeka asistanı, Youtube içerik oluşturucularına hesaplarını kurtarmaları ve güvence altına almaları için rehberlik edecek. İşte, hack'lenen Youtube kanalını geri almanın yolu...

ABD'li yazılım ve donanım şirketi Google'ın sahibi olduğu video paylaşım sitesi Youtube, saldırıya uğrayan kullanıcıların hesaplarını kurtarmalarına ve gelecekteki saldırılardan korumalarına olanak tanıyan yeni bir yapay zeka asistanı özelliği ekledi. Yeni yardım özelliğine ilişkin bir duyuru Google'ın Youtube destek sayfasında yayınlandı.

ELE GEÇİRİLEN YOUTUBE NASIL GERİ ALINIR?

Şirket yaptığı açıklamada, "Yeni destek asistanı, etkilenen içerik üreticilerine giriş bilgilerini yeniden güvence altına almaları konusunda rehberlik edecek ve hesapları saldırıya uğradıktan sonraki ilk adım olarak hesaplarını kurtarmalarına yardımcı olacak" ifadesini kullandı.

Youtube'da kullanıma sunulan yeni 'saldırıya uğramış kanal asistanı', uygun içerik oluşturuculara saldırıya uğradıklarında hesaplarındaki sorunları gidermenin bir yolunu sunacak. Bu özelliğe Youtube Yardım Merkezi'nden erişilebilecek.

hacklenen-youtube-kanali-nasil-kurtarilir.jpg

Webrazzi'de yer alan habere göre, asistan, etkilenen kullanıcıların Google girişlerini güvence altına almalarına, bilgisayar korsanının kanallarında yapmış olabileceği her şeyi geri almalarına ve kanallarını bilgisayar korsanlarının daha fazla erişimine karşı korumalarına yardımcı olmak için bir dizi soru soracak. Şimdilik bu özellik sadece İngilizce dilinde ve belirli bir grup içerik oluşturucu için mevcut. Ancak Google bu özellikleri tüm Youtube içerik oluşturucuları için erişilebilir hale getirmek için çalıştığını belirtiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN