Xiaomi amiral gemisini tanıttı! Gümbür gümbür geliyor! Xiaomi Civi 4 Pro fiyatı belirlendi

Xiaomi amiral gemisini tanıttı! Gümbür gümbür geliyor! Xiaomi Civi 4 Pro fiyatı belirlendi

Xiaomi, nihayet amiral gemisini tanıttı! Piyasaya gümbür gümbür geliyor! İşte Xiaomi Civi 4 Pro özellikleri ve fiyatı...

Xiaomi, akıllı telefon pazarında yeni modeli Civi 4 Pro ile dikkatleri üzerine çekiyor. Android amiral gemisi kategorisinde yer alan bu cihaz, kullanıcılara sunduğu özelliklerle öne çıkıyor.

XIAOMI CIVI 4 PRO ÖZELLİKLERİ

Xiaomi Civi 4 Pro Akan Dirilis pada 21 Maret 2024: Bocoran Spesifikasi dan Desain Baru Terungkap

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Civi 3 modelinin yerini alan Xiaomi Civi 4 Pro, Qualcomm'un Snapdragon 8s Gen 3 (4 nm) işlemcisinden güç alıyor. Bu özellik, modeli bu işlemciyi kullanan ilk akıllı telefon yapıyor.

Cihaz, 6,55 inç boyutundaki AMOLED ekranıyla geliyor. 1236 x 2750 piksel çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme hızına sahip olan ekran, 3000 nit gibi yüksek bir parlaklığa sahip. Ayrıca ekran, Dolby Vision ve HDR10+ teknolojilerini destekliyor ve Corning Gorilla Glass Victus 2 ile korunuyor.

Ön tarafta 32 Megapiksel çift özçekim kamerası bulunan Xiaomi Civi 4 Pro'nun arka kısmında ise üçlü kamera kurulumu yer alıyor. OIS destekli 50 Megapiksel ana kamera, 12 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 50 Megapiksel telefoto lens, kullanıcılara yüksek kaliteli fotoğraf ve video çekme imkanı sunuyor.

Cihaz, Android 14 tabanlı HyperOS işletim sistemiyle çalışıyor ve 4700 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip. 67W hızlı şarj özelliğiyle, kısa sürede tamamen şarj edilebiliyor.

Xiaomi Civi 4 Pro, 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.4 ve GPS gibi bağlantı özelliklerine sahipken, NFC ve parmak izi okuyucusu da bulunuyor. Siyah, mavi, beyaz ve pembe olmak üzere dört renk seçeneği bulunan cihaz, 157.2 x 72.8 x 7.5 mm boyutlarında ve 177.6 gram ile 180.9 gram arasında değişen ağırlığa sahip.

XIAOMI CIVI 4 PRO FİYATI

Xiaomi Civi 4 Pro launched: a combination of style and performance

1 Nisan itibarıyla piyasaya sürülecek olan Xiaomi Civi 4 Pro'nun başlangıç fiyatı 417 dolar olarak belirlendi. Farklı bellek ve depolama seçenekleriyle birlikte, fiyatı 458 dolar ile 500 dolar arasında değişiyor.

Türkiye'de satışının olup olmayacağı henüz netleşmeyen bu model, eğer satılırsa vergilerle birlikte yaklaşık 25 bin TL civarında bir fiyat etiketiyle piyasada yer alması tahmin ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN