Windows 7 işletim sistemi günümüze uyarlandı! Nostalji yaşamak isteyenler: İşte Windows 7 2024 Edition

Windows 7 işletim sistemi günümüze uyarlandı! Nostalji yaşamak isteyenler: İşte Windows 7 2024 Edition

"Günümüze uyarlanmış nostaljik bir yenilik! Windows 7, 2024 Edition ile nostalji sevenler için geri döndü. İşte günümüz Windows 7 işletim sisteminin görünümü...

Microsoft'un unutulmaz işletim sistemi Windows 7, zamanın ilerlemesine rağmen hala geniş bir kullanıcı kitlesine sahip. Bu sebeple, bir tasarımcı tarafından Windows 7'nin günümüz standartlarına uygun olarak nasıl olabileceği konusunda bir konsept çalışması yapıldı. Windows 7 2024 Edition konsepti, efsanevi sistemin eski ama tanıdık arayüzünü, Windows 11'in modern çizgileriyle birleştiriyor.

WINDOWS 7 2024 EDITION DETAYLARI

ShiftDelete'nin haberine göre bu konsept çalışması, Windows 10 ve 11'den ilham alarak Windows 7'nin temel çerçevesini güncelliyor. Başlangıç ekranından itibaren, kullanıcılar WiFi'ye bağlanmaları için yönlendiriliyorlar. Ancak, bu ekranın arka planında Vista dönemine ait duvar kağıdı ve klasik Başlat menüsü yer alıyor.

windows-7-1.jpg

Ayrıca, açılış ekranında interaktif widget'lar ve görev çubuğu simgelerinin yanına eklenmiş özellikler, Windows 7'yi günümüz standartlarına taşıyor. Dosya Gezgini ise basit klasör yapısını korurken modern bir yarı şeffaf mavi tasarıma sahip oluyor. Ayarlar bölümü ise tek bir uygulama haline getirilerek kişiselleştirme seçeneklerine kolay erişim sağlıyor.

Tasarımıyla beğeni toplayan bu konsept çalışması, gerçek bir işletim sistemi değil, sadece bir hayal ürünü olarak kalıyor. Ancak, Windows 7'nin güncel bir versiyonunun nasıl olabileceğine dair ilginç bir bakış açısı sunuyor.

WINDOWS 7 2024 EDITION KULLANILABİLİR Mİ?

Windows 7'nin 2024 Edition'u, kullanıcıların nostaljiyle modernliği bir arada deneyimlemelerini sağlayacak gibi görünüyor. Ancak, belirtilmelidir ki, bu sadece bir tasarımcının hayal ürünüdür ve gerçek bir ürün değildir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN