Vergisiz en sağlam ve iyi 20 cep telefonu! Bu şartlara uyanlar tek kuruş vergi ödemeden alabiliyor

Vergisiz en sağlam ve iyi 20 cep telefonu! Bu şartlara uyanlar tek kuruş vergi ödemeden alabiliyor

Vergisiz en sağlam ve iyi 20 cep telefonu açıklandı! Bu şartları karşılayan herkese tek kuruş vergi ödemeden alabilecek...

Okulların açılmasına sayılı günler kala, yüksekokul ve üniversite öğrencilerine yönelik sunulan vergisiz akıllı telefon fırsatına büyük ilgi gösterildi. Vergisiz telefon uygulaması, 9.500 TL altındaki akıllı telefonlarda geçerli olacak ve toplam cihaz bedelinin yüzde 44.4'ü oranında vergi iadesi sağlayacak.

VERGİSİZ AKILLI TELEFON İADESİ NASIL HESAPLANIYOR?

İşte öğrencilere vergisiz telefonun detayları: Kaç milyon öğrenci faydalanacak? - Teknoloji Haberleri

Örneğin, 9.499 TL değerinde bir akıllı telefon satın aldığınızda, yüzde 44.4 vergi iadesi hakkı kazanıyorsunuz. Bu durumda yaklaşık 4.218 TL vergi iadesi almanız mümkün. Vergi iadesi, satın aldığınız telefonun bedelinin önemli bir kısmını geri almanıza olanak tanıyor.

KİMLER VERGİSİZ TELEFON FIRSATINDAN YARARLANABİLİR?

telefon.webp

Bu fırsattan yararlanabilmek için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanız ve 26 yaşından gün almamış olmanız gerekiyor. Ayrıca, vergisiz akıllı telefon programına dahil olan cihazların ikinci el olmaması ve en az iki yıl boyunca kullanılmak üzere satın alınmış olması şartı bulunuyor. Bu süre zarfında telefonun satışı yapılması yasaktır.

FATURA VE IBAN BİLGİLERİ ŞARTLARI

Vergisiz Telefon Düzenlemesinin Detayları Belli Oldu: Hangi Markaları Kapsayacak? - Tamindir

Vergisiz telefon almak isteyen öğrencilerin satın aldıkları telefonun faturasının kendi adlarına olması gerekiyor. Ayrıca, vergi iadesi işlemi, öğrencinin bildirdiği IBAN numarasına aktarılacak. Bu nedenle, telefonun faturası ve IBAN bilgileri, öğrencinin kendine ait olmalıdır.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Vergisiz telefon nasıl alınır, şartları nelerdir? Öğrenciye vergisiz telefon başvurusu nasıl ve nereden yapılır? - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Posta yazarı Murat Gülderen’in belirttiği üzere, iyi bir akıllı telefon almak isteyen öğrencilerin dikkat etmesi gereken bazı özellikler bulunuyor. Yüksek performans için, en az 6 GB RAM, 4500 mAh batarya kapasitesi ve 40 MP ana kamera çözünürlüğü önerilmektedir. Ek olarak, telefonun yapay zeka ve hızlı şarj gibi ekstra donanımları da göz önünde bulundurulmalıdır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN