PlayStation Plus Eylül ayı oyunlarını eklemeye hazırlanıyor! İlk eklenecek oyun belli oldu

PlayStation Plus Eylül ayı oyunlarını eklemeye hazırlanıyor! İlk eklenecek oyun belli oldu

PlayStation Plus Eylül ayı oyunlarını eklemeye hazırlanıyor! Eylül ayında kullanıcılarına sunacağı ilk oyun ise belli oldu...

Sony’nin PlayStation kullanıcıları için sunduğu ücretli abonelik hizmeti PlayStation Plus, Eylül ayında da abonelerine yeni oyunlar sunmaya devam ediyor. Bu ayın ilk duyurusu, heyecanla beklenen The Plucky Squire oldu. Sony, Eylül 2024’te PlayStation Plus kütüphanesine eklenecek ilk oyunun The Plucky Squire olacağını açıkladı.

THE PLUCKY SQUIRE: PS PLUS ABONELERİNE ÜCRETSİZ SUNULACAK

oyun.jpg

Sony tarafından yapılan resmi açıklamalara göre, The Plucky Squire, 17 Eylül 2024’te PlayStation Plus aboneleri için ücretsiz olarak sunulacak. Oyunun henüz piyasaya çıkmamış olması, bu duyuruyu daha da ilgi çekici hale getiriyor. Aynı tarihte birçok platformda satışa sunulacak olan bu macera oyunu, PlayStation Plus aboneleri için özel bir avantaj sağlıyor.

The Plucky Squire, oyuncuları büyülü bir dünyaya davet ediyor. Oyunun ana karakteri Jot ve arkadaşları, kendi hikâye kitabının sayfalarından çıkarak üç boyutlu bir dünyayı keşfetmeye başlıyor. Macera boyunca bulmacalar çözüp porsuklarla dövüşen, hatta sırt roketiyle uçan oyuncular, sürprizlerle dolu bir yolculuğa çıkıyor. Oyun, kötü karakterlerin iyiliğe karşı daima yenik düştüğünü etkileyici bir şekilde oyunculara aktarıyor.

AĞUSTOS 2024’ÜN ÖNE ÇIKAN PLAYSTATION PLUS OYUNLARI

PS Plus Fiyatları Hakkında Sony Yöneticisinden Cevap Geldi - TeknoBurada

Eylül ayı oyunları büyük bir merakla beklenirken, Ağustos 2024’te PlayStation Plus

abonelerine sunulan oyunlar da dikkat çekiyor. İşte Ağustos ayında PS Plus kütüphanesine eklenen bazı önemli oyunlar:

  • The Witcher 3: Wild Hunt – PS4, PS5
  • Wild Hearts Standard Edition – PS5
  • Cult of the Lamb – PS4, PS5
  • Ride 5 – PS5
  • Watch Dogs 2 – PS4
  • Sword Art Online: Last Recollection – PS4, PS5
  • Naruto to Boruto: Shinobi Striker – PS4
  • TimeSplitters serisi – PS4, PS5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN